tigla metalica ieftina tigla metalica ieftina tigla metalica ieftina<

 Civeflor Distribution  este o firma relativ tanara, infiintata cu cativa ani in urma, care isi propune sa aibe un trend ascendent pe piata din Romania, in domeniul comercializarii tiglei metalice si a produselor aferente unui acoperis.

Ideea infiintarii acestei firme a pornit de la doi oameni ambitiosi, care au lucrat in domeniul acoperisurilor din tabla timp de aproximativ 10 ani, participand in aceasta perioada la numeroase traininguri de specialitate in tara si peste hotare (Polonia) si care au acumulat o baza de date, de peste 1000 de clienti multumiti de calitatea  serviciilor.

Furnizorii de tigla metalica si tabla trapezoidala cu care colaboram, au fost atent alesi, astfel incat sa putem oferi clientilor nostri din piata, cel mai bun raport calitate-pret.

De-a lungul anilor am lucrat atat cu persoane fizice cat si cu persoane juridice, iar cel mai important proiect finalizat de noi cu succes, a fost  Complexul Rezidential din Militari – Bucuresti, unde am furnizat consultanta, montaj si toate materialele pentu acoperisurile blocurilor.

Viziunea noastra: Cat mai multe contracte de colaborare sa vina din recomandarile clientilor nostri actuali, care au fost deja multumiti de calitatea serviciilor furnizate.

Deviza noastra: “Civeflor Distribution – Acoperisul tau durabil!